top of page

BEDRIJFSEVENEMENT

mvl-logo-.gif

SPIEREN VOOR SPIEREN

Stichting Spieren voor Spieren | Bedrijfsvenemenent | 400 bezoekers

Spieren voor Spieren zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek, diagnose, behandeling en zorg ten behoeve van kinderen met spierziekte. Na maar liefst zes keer te zijn uitgesteld wegens COVID-19 vond het gala in april 2022 dan eindelijk plaats.

Wij zijn op zoek gegaan naar creatieve manieren om zoveel mogelijk geld op te halen met ludieke acties in combinatie met humor. Traditiegetrouw was de veiling het hoofdonderdeel van de avond, maar er konden ook spectaculaire prijzen gewonnen worden tijdens de loterij.

Dit gala is een erg belangrijke inkomstenbron voor de stichting. Met support van onder andere Beau van Erven Dorens en Frank de Boer werd in het Okura Hotel een gigantische recordopbrengst van ruim 2 miljoen euro opgehaald! Al met al kunnen we stellen dat deze creatieve manier van een goede-doelen-gala organiseren en het lef van Spieren voor Spieren haar vruchten heeft afgeworpen.  

Benieuwd hoe Marc van Laere producties een bijzonder evenement voor jou kan realiseren? Neem contact met ons op. 

 

Benieuwd wat Marc van Laere producties voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor een gesprek aan de tekentafel. 

bottom of page