mvl-logo-.gif

OPENINGSACT


Bij Marc van Laere producties verzorgen wij openingsacts op maat. Een feestelijke opening van een nieuw gebouw, een bedrijfsfeest vanwege de eerste steen, of entertainment op een buitenterrein. Wij kijken graag samen met jou naar de locatie en de sfeer en zoeken daar de allerbeste openingsshows bij. Bij deze live performances onderbouwen we de boodschap van je bedrijf door een extra branding toe te voegen. Zo wordt de act helemaal naar de stijl van de opdrachtgever. Onze live performances bestaan uit variërende originele artiesten voor elke gelegenheid. 

VIDEO DANCE

Deze spectaculaire dans show in combinatie met rigging techniek, zorgt voor een adembenemend moment. De danser en de gepersonaliseerde projectie lijken één door de bijzondere choreografie. Deze bijzondere live act is inzetbaar bij bijvoorbeeld aankondigingen, slotacts, openingsshows of als intermezzo.

LED DRESS

Ken je nog die Led pakken van de Toppers? Denk daar aan, maar dan in de vorm van een jurk, die het wel doet en waarbij jij elke boodschap kunt communiceren die je maar wilt. In combinatie met een zangeres en eventueel een op maat gemaakte muziek is deze show uitermate geschikt als openingsact voor bijvoorbeeld een diner of een plenair ontvangst. 

TEMPLE TRAMPOLINE

Een op maat gemaakte openingsshow uitgevoerd door internationale acrobaten en trampoline springers. Een energieke show voor de opening van jouw bedrijf, congres of kantoor. 

LED SHOW

Boek een originele visuele dansshow voor jouw bedrijfsopening. Via het gebruik van Led Poi kan een boodschap worden gecommuniceerd binnen de dans. Ook is het mogelijk om het bedrijfslogo hierin te verwerken. Een bijzondere visuele show, waar het publiek haar ogen uit zal kijken. 

SPLASH DRUMMERS

Op zoek naar een krachtige openingsact? Deze drummers in combinatie met projectie, water en vuur verzorgen een spectaculaire show op jouw openingsfeest. 

VIDEO WALL DANCE

Video Wall Dance is een combinatie van vertical wall dance en video mapping. De acrobaten dansen op- en neer tegen de muur. De combinatie van de op maat gemaakte beelden en de op maat gemaakte chorografie vormen een sensationele beleving voor jouw openingsshow of productpresentatie. 

van Laere Producties

Stationsweg 29, 4205 AA Gorinchem
marc@marcvanlaere.nl 
+31 183 64 88 26 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon