top of page

LUCHTACROBATIEK

Onze luchtacrobatiek acts zorgen voor een spetterende belevenis. Marc van Laere producties werkt exclusief samen met Bencha Theater. De acts van Bencha Theater zijn ideaal tijdens bijvoorbeeld een diner, ter ondersteuning van muzikaal entertainment of als intermezzo. De acts van Marc van Laere Producties bestaan onder anderen uit tissues, trapeze shows, ring performances of balans-acts. De muziek en stijl worden op maat gemaakt.

Naast een visueel spektakel, staat voor ons bij Marc van Laere Producties ook veiligheid hoog in het vaandel. Zo werken wij met vaste rigging partners en weten wij zeker dat die een gedegen opleiding hebben gehad. Hierdoor kunnen we de veiligheid van onze artiesten waarborgen. En ervoor zorgen dat de spanning die de gasten ervaren bij het zien van deze bijzondere show altijd zal zorgen voor een prachtige beleving.  

Benieuwd hoe Marc van Laere producties ook jouw evenement kan versterken met luchtacrobatiek? Neem contact met ons op voor een gesprek aan de tekentafel. 

bottom of page