mvl-logo-.gif

DINERCONCEPTEN


Met entertainment tijdens het diner, wordt het diner meer dan een culinair feestje. Zo verzorgen wij van Marc van Laere producties diverse achtergrondacts, maar ook optredens tussen de gangen door kunnen een aanvulling verzorgen op het diner. Wij hebben een diversiteit aan entertainment tijdens het diner om de gasten een geslaagde ervaring te bieden. We gaan dan ook graag met je in gesprek om samen het entertainment voor het dinerconcept voor jouw gelegenheid te bepalen. 

PAZJANKA ORCHESTRA

Wervelende wereldmuziek, recht uit het hart. Met een repertoire van Franse chansons naar Hollandstalig en weer terug naar de Ierse ballads, zorgt deze muzikale verrassing voor uniek entertainment tijdens het diner. 

ACROBATIEK

Acrobatiek en dans in een vloeiende beweging. Met totale lichaamscontrole en een grenzeloos vertrouwen in elkaar verzrogen deze acrobaten een adembenemende diner act. 

ENTERTAINMENT & CATERING

Door de catering deel uit te laten maken van het entertainment, ontstaat er een verrassend dinerconcept. Een ware beleving van begin tot eind!

MAITRE

Een gevatte, charmante gastheer of gastvrouw in stijl van het evenement, verzorgt de rode draad tijdens het diner. 

COMPLEET PROGRAMMA

Marc van Laere producties kan een compleet programma tijdens en rondom het diner verzorgen. We kijken graag samen naar een totaal concept dat de sfeer van de avond onvergetelijk zal maken.

ANGELS & BIKERHORSES

Een waanzinnig stoere en originele act met ruige bikerangels en paarden. Voor elk evenement of diner dat wel wat brutaliteit kan gebruiken!

van Laere Producties

Winnaar intern evenement

Stationsweg 29, 4205 AA Gorinchem
marc@marcvanlaere.nl 
+31 183 64 88 26 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon