top of page

Lees meer over wie MARC is en wat ons uniek maakt. Wij helpen jou een evenement te organiseren waar mensen het nog lang over zullen hebben.

SAMEN BOUWEN
AAN ONVERGETELIJKE ERVARINGEN

Marc van Laere evenementenbureau voor prive en zakelijke evenementen

WELKOM BIJ MARC

MARC heeft zich in de afgelopen twee decennia ontwikkeld tot een vooraanstaand evenementen- en entertainmentbureau binnen de Nederlandse markt. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van ongeëvenaarde bedrijfsfeesten, memorabele privé-evenementen, impactvolle congressen en blijvend entertainment. Bij ons wordt elk event een unieke beleving.

 

Wij zijn toegewijd aan samenwerking. Al twee decennia lang brengen wij de beste reclamebureaus, technische leveranciers, cateraars en locatiebeheerders samen om de meest buitengewone belevenissen te realiseren. Onze concepten ontstaan aan de tekentafel, waar de beste ideeën en totaaloplossingen worden gesmeed. Met onze klanten bouwen we aan creatieve plannen voor o.a. congressen, productpresentaties en bedrijfsevenementen. Van concept tot uitvoering begeleiden wij zowel onze klanten als onze visie, waardoor we van een concept een volwaardige beleving maken.

 

Wij worden geïnspireerd door de meest unieke artiesten, innovatieve technieken en de laatste trends op het gebied van culinaire ervaringen. Op deze manier zetten wij evenementen neer die lang in het geheugen blijven hangen.

(Dubbel) Bedrijfsevenement Marc van Laere.jpg
Marc van Laere creative producer

“Ontdek de onvergetelijke belevenissen van MARC. Wij bieden totaaloplossingen door samen te werken met de beste leveranciers, cateraars en locatiehouders.”

MARC VAN LAERE

/ Creative producer

 Marc van Laere openingshow gebouw

DE KUNST VAN EVENEMENTEN

Met een geschiedenis van 20 jaar zijn wij uitgegroeid tot een creatief evenementenbureau gevuld met ervaring, vernieuwende ideeën, enthousiasme en expertise op het gebied van evenementenorganisatie.

 

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij organisatie, het regelen van entertainment voor jouw evenement, of het ontwikkelen van een totaalconcept: wij staan klaar om evenementen te creëren die lang in herinnering blijven.

 

Na zijn pioniersjaren bij Arjan van Dijk, startte Marc in 2000 Marc van Laere Producties. Sindsdien heeft ons evenementenbureau zich ontwikkeld op het gebied van creatieve conceptontwikkeling, uniek entertainment, bijzondere artiesten en algehele beleving. 

SAMEN BOUWEN AAN ONVERGETELIJKE MOMENTEN

MARC is inmiddels uitgegroeid tot meer dan alleen Marc zelf. Samen met een gepassioneerd en creatief team werken wij tegenwoordig aan het ontwikkelen van de meest prachtige evenementen en totaalconcepten, zowel in Nederland als internationaal. Voor elk evenement brengen wij de meest enthousiaste en gedreven leveranciers samen. Wij geloven in co-creatie, waarbij ons netwerk en het netwerk van de klant samenkomen.

 

Onze concepten beginnen aan de tekentafel, waar wij samen met onze klanten werken aan creatieve ideeën voor hun bedrijfsfeesten of privé-evenementen. Bij ons staat elk evenement garant voor nauwe co-creatie met klanten en partners. Deze inzet heeft geleid tot de bekroning van MARC met de Gouden Giraffe in 2017 voor het beste interne bedrijfsevenement.

Marc van Laere zakelijk evenement spieren voor spieren
Marc van Laere bedrijfsevenementen Syndion
Marc van Laere openingsact bedrijfsevenement Sligro

CREËREN VAN TOTALE ERVARINGEN

MARC staat garant voor de complete ervaring, van A tot Z. Met de moed om dingen net even anders te benaderen en een netwerk van topklasse partners in de branche, leveren wij unieke evenementen en artiesten.

 

Wij houden altijd de regie over onze producties, zodat het resultaat altijd voldoet aan onze hoge normen. Wij delen onze draaiboeken met onze opdrachtgevers en werken strak binnen het budget, zodat we het maximale uit elk evenement halen. Onze inzet maakt het verschil tussen een gebeurtenis bestaande uit losse elementen en JOUW evenement: een totaalproductie waar nog lang over wordt nagepraat.

ARTIESTEN DIE VERHALEN VERTELLEN

Toen Marc nog een kleine jongen was verlangde hij om circusdirecteur te worden. Entertainment zat in zijn bloed. Toen hij twintig jaar geleden zijn boekings- en evenementenbureau oprichtte, was het dan ook vanzelfsprekend dat artiesten een centrale rol zouden spelen binnen MARC.

 

Elke dag zijn wij op zoek naar bijzonder talent voor diverse gelegenheden. Hierdoor hebben wij een netwerk opgebouwd met exclusieve, unieke acts die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsfeest of evenement. Dit netwerk omvat zowel bekende als opkomende artiesten, met acts variërend van opvallende shows tot maatwerkoptredens. Denk aan een prachtige combinatie van acrobaten, zangers en muzikaal vermaak. Wij staan klaar om jouw evenement compleet te maken.

 

Bij MARC onderscheiden wij ons met o.a. bijzondere dinerconcepten, acrobatische performances en diverse samenwerkingen met artiesten uit binnen- en buitenland.

Congres organiseren met Marc van Laere
Marc van Laere personeelsfeest organiseren
Marc van Laere zakelijk evenement organiseren

JOUW VISIE, ONZE UITVOERING

Benieuwd naar wat MARC kan toevoegen aan jouw evenement? Neem contact met ons op of schuif aan aan de tekentafel voor een gesprek. Samen zullen we werken aan unieke, betekenisvolle en inspirerende evenementen die voldoen aan jouw doelen en verwachtingen. Jouw verhaal is onze creatieve uitdaging.

Marc van Laere corporate events and private parties

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Bedankt voor het aanmelden!

Over contact

CONTACT

ADRES

Stationsweg 29 - Meet and C
4205 AA Gorinchem

MAIL & TELEFOON

0183 64 88 26

SOCIAL MEDIA

  • Instagram Marc van Laere
  • Linkedin Marc van Laere
  • Youtube Marc van Laere
  • Facebook Marc van Laere

HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact met ons op en ontdek hoe Marc jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen. Wees welkom op onze werkplek in het kantoorgebouw 'Meet and C' vlakbij het treinstation in Gorinchem.

Bedankt voor de inzending!

Marc van Laere organizing conference for ADG
bottom of page