top of page

BEDRIJFSEVENEMENT

In 20 jaar tijd hebben wij aardig wat bedrijfsfeesten mogen organiseren. Van A tot Z evenement organisatie of deel productie: samen met een team van gedreven event professionals kijken wij terug op een portfolio van verrassende, bijzondere bedrijfsevenementen.

Wij helpen jou dan ook graag bij het organiseren van een succesvol bedrijfsfeest. Zo kijken we samen naar de doelstelling voor jouw evenement. Wij geloven dat het grootste kapitaal binnen jouw bedrijf de mensen zijn. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar manieren om dit kapitaal de koesteren en het beste in hen naar boven te halen. Door nauwe samenwerking tussen de opdrachtgever, diens netwerk en ons eigen netwerk streven we naar het behalen van de grootste impact voor jouw bedrijfsevenement.

Benieuwd hoe Marc van Laere producties een bijzonder evenement voor jou kan realiseren? Neem contact met ons op. 

BEDRIJFSEVENEMENT CASES

Onderstaande cases geven een beeld van deze bijzondere bedrijfsfeesten.

Bij deze interne bedrijfsfeesten is de interne communicatie of sfeer van het bedrijf een overeenkomende doelstelling. Bij het organiseren van externe bedrijfsevenementen kijken wij naar ludieke manieren om kennis over te dragen en zo de doelstelling van het bedrijf te bereiken.

Inerne cases
Zakelijk evenement organiseren
bottom of page