top of page

EVENEMENTEN

Evenementenbureau  voor zakelijke evenementen en privefeesten

EVENEMENTEN
BUREAU

In 20 jaar tijd is Marc van Laere producties uitgegroeid tot een creatief evenementenbureau boordevol ervaring, inventieve ideeën, enthousiasme en kennis op het gebied van evenementenorganisatie. 

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het organiseren, het regelen van entertainment tijdens jouw event of naar een volledige concept creatie: wij helpen jou een evenement te organiseren waar mensen het nog lang over zullen hebben.

 

 

Na zijn pioniersjaren bij Arjan van Dijk begon Marc in 2000 Marc van Laere producties. In 20 jaar tijd is het evenementenbureau doorgegroeid op het gebied van creatieve conceptcreatie, prikkelende live communicatie, uniek entertainment, bijzondere artiesten en allround beleving.

 

Met deze ervaring behoort Marc van Laere producties inmiddels tot de top van de evenementenbureau's van Nederland.

CO-CREATIE

In de afgelopen jaren groeide Marc als evenementenorganisator en concept creator door in het vak. Al snel werd Marc van Laere producties meer dan Marc alleen. Met een enthousiast en creatief team bouwen wij vandaag de dag samen aan de mooiste evenementen producties en totaal concepten in binnen- en buitenland. Inmiddels brengen wij voor elk evenement de leukste en meest bevlogen leveranciers samen.

 

Met 2 decennia aan ervaring hebben wij een breed netwerk opgebouwd met de beste partners op het gebied van locaties, catering en reclame. Wij geloven in co-creatie tussen ons netwerk en het netwerk van de klant. 

Zo beginnen onze concepten vaak gezamenlijk aan de tekentafel. Samen met onze klant bouwen we aan de meest creatieve ideeën voor bedrijfsfeesten, privé feesten, live communicatie en entertainment. 

Elk evenement staat bij ons garant voor nauwe co-creatie met de klant en partners én grensverleggend denken en doen. Dankzij deze inspanning is Marc van Laere producties de Winnaar van de Gouden Giraffe 2017 voor het beste interne bedrijfsevenement.

TOTAAL CONCEPTEN

Marc van Laere producties verzorgt jouw evenement van A tot Z. Met het lef om dingen net even anders te doen en een netwerk met de beste partners in de branche, verzorgen wij onderscheidende evenementen en artiesten. 

Bij Marc van Laere producties staan we garant voor het resultaat: de eindregie van onze producties is altijd in eigen handen. 

Bovendien maken wij onze opdrachtgevers deelgenoot van onze draaiboeken en hanteren wij een strakke budgettering om zo het beste rendement uit jouw evenement te halen . Onze inbreng maakt het verschil tussen een evenement uit losse onderdelen en JOUW evenement: een totaalproductie waar nog lang over nagepraat wordt. 

Nieuwsgierig wat Marc van Laere producties als evenementenbureau voor jou kan betekenen? Stuur ons een bericht of kom langs voor een gesprek aan de tekentafel. 

Evenementen case

SOORTEN EVENEMENTEN

ENTHOUSIASTE RELATIES

Amphia Ziekenhuis, Boskalis Nederland, Peka Kroef, VNSG, BrandLoyalty International, Syndion, Gemeente Gorinchem, Nissan, Wageningen University, Leaseplan, C&A Nederland, ABS All Break Systems, Allseas Group, Jumbo Supermarkten, Allianz Nederland, Stichting Spieren voor Spieren, Gabson. 

bottom of page