top of page

ONLINE & HYBRIDE

LAUNCH L-FOUNDERS OF LOYALTY

L-founders of loyalty  |  Online & hybride evenement

Launch L-founders of loyalty Aftermovie
Video afspelen

Hoe organiseer je midden in Corona-tijd een internationaal congres? Met deze vraag werden wij aan het werk gezet door L-Founders of Loyalty, en met een prachtig evenement als resultaat.

 

L-Founders of Loyalty is een jong bedrijf in de retail loyalty niche. In oktober 2020 lanceerde zij op spectaculaire wijze haar nieuwe naam. De founders, zoals alle 170 medewerkers worden aangeduid, maakten die dag voor het eerst live en digitaal kennis met hun collega's van Sydney tot Brazilie. Op deze dag werden zij meegenomen in positionering, cultuur en strategie. En het meest spannende: de nieuwe naam!

 

Ondanks alle beperkingen die Covid-19 met zich meebracht, was het de vurige wens van L-founders of loyalty om tijdens het evenement zoveel mogelijk verbinding te creëren. Passend bij het innovatieve karakter van L-Founders, werd daarom gekozen voor een hybride evenement; fysiek waar mogelijk en live via een videoverbinding direct in contact met collega's verspreid over de hele wereld. 

Benieuwd hoe Marc van Laere producties een bijzonder live of hybride evenement voor jou kan realiseren? Neem dan contact met ons op voor een  gesprek aan de tekentafel. 

bottom of page