MARC is geworteld in de wereld van performers en heeft een netwerk met een groot en veelzijdig palet aan artiesten en technische producenten. Dit is zichtbaar in de evenementen die MARC creëert, want bijzondere acts of spannende combinaties van grote en kleine namen geven een speciaal cachet aan deze evenementen. 

Trots is MARC op het management van het internationale acrobatiekgezelschap Bencha Theater. De lucht en de muur zijn voor hen het krachtige podium. Met innovatieve vliegsystemen en video mapping een uniek (export) product. 

MARC onderscheidt zich ook met vervreemdende theaterdiners, video-dance performances en co-producties met gezelschappen uit binnen- en buitenland. 

 

mvl-logo-.gif
 

PORTFOLIO

ENTHOUSIASTE RELATIES

Hutten Exclusive Catering, DeFabrique Evenementen, Events in Business, 2Become, IJzeren Man, Live Legends, Eventz, Gig World, Classic Events, RTL Live Entertainment, Van der Loo Business Events, EV Entertainment, Toppers in Concert, Maison van den Boer, Loco Enzo, New Spirit (LU), Animare (BE), Streets United (UK), Get Live (TH), L'Agence M (TR), Schloss Bashorst (DE).

van Laere Producties

Stationsweg 29, 4205 AA Gorinchem
marc@marcvanlaere.nl 
+31 183 64 88 26 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon