top of page
mvl-logo-.gif

OPENINGSACT


Bij Marc van Laere producties verzorgen wij openingsacts op maat. Een feestelijke opening van een nieuw gebouw, een bedrijfsfeest vanwege de eerste steen, of entertainment op een buitenterrein. Wij kijken graag samen met jou naar de locatie en de sfeer en zoeken daar de allerbeste openingsshows bij.

 

Bij deze live performances onderbouwen we de boodschap van je bedrijf door een extra branding toe te voegen. Zo wordt de act helemaal naar de stijl van de opdrachtgever. Onze live performances bestaan uit variërende originele artiesten voor elke gelegenheid. 

Benieuwd hoe Marc van Laere producties ook jouw evenement kan versterken met een openingsact? Neem contact met ons op voor een gesprek aan de tekentafel. 

VIDEO DANCE

Deze spectaculaire dans show in combinatie met rigging techniek, zorgt voor een adembenemend moment. De danser en de gepersonaliseerde projectie lijken één door de bijzondere choreografie. Deze bijzondere live act is inzetbaar bij bijvoorbeeld aankondigingen, slotacts, openingsshows of als intermezzo.

openingsact video dance
SHIN SHAN

De 18 jarige ShinShan (alias Jean Salazar Tavera) maakt elk podium groots. Zelf omschrijft hij zijn dansstijl als een Cubaanse Slang: flexibel, ritmisch en statisch. Wij omschrijven hem als de nieuwste opvallende danssensatie in de evenementenbranche. Zijn op maat gemaakte dansshows vertellen een verhaal met een knipoog naar de gelegenheid of doelstelling van een evenement. 

marc-van-laere-producties-shinshan.jpeg
LED DRESS

Ken je nog die Led pakken van de Toppers? Denk daar aan, maar dan in de vorm van een jurk, die het wel doet en waarbij jij elke boodschap kunt communiceren die je maar wilt. In combinatie met een zangeres en eventueel een op maat gemaakte muziek is deze show uitermate geschikt als openingsact voor bijvoorbeeld een diner of een plenair ontvangst. 

marc-van-laere-producties-wit.jpg
TEMPLE TRAMPOLINE

Een op maat gemaakte openingsshow uitgevoerd door internationale acrobaten en trampoline springers. Een energieke show voor de opening van jouw bedrijf, congres of kantoor. 

marc-van-laere-producties-wit.jpg
VIDEO WALL DANCE

Video Wall Dance is een combinatie van vertical wall dance en video mapping. De acrobaten dansen op- en neer tegen de muur. De combinatie van de op maat gemaakte beelden en de op maat gemaakte chorografie vormen een sensationele beleving voor jouw openingsshow of productpresentatie. 

marc-van-laere-producties-wit.jpg
LED SHOW

Boek een originele visuele dansshow voor jouw bedrijfsopening. Via het gebruik van Led Poi kan een boodschap worden gecommuniceerd binnen de dans. Ook is het mogelijk om het bedrijfslogo hierin te verwerken. Een bijzondere visuele show, waar het publiek haar ogen uit zal kijken. 

openingsact led show
SPLASH DRUMMERS

Op zoek naar een krachtige openingsact? Deze drummers in combinatie met projectie, water en vuur verzorgen een spectaculaire show op jouw openingsfeest. 

marc-van-laere-producties-wit.jpg
Temple Trampoline

Temple Trampoline

Video afspelen