top of page
mvl-logo-.gif

MUZIEK


Muziek verbindt, raakt en brengt sfeer. Wij helpen je graag om de allerbeste muzikale invulling voor jouw evenement te vinden. 

Benieuwd hoe Marc van Laere producties ook jouw evenement kan versterken met muziek? Neem contact met ons op voor een gesprek aan de tekentafel. 

DJ's

Wij van Marc van Laere producties werken samen met veel professionele DJ’s. Een DJ is in onze ogen meer dan wat plaatjes achter elkaar zetten. Een goede DJ draait niet om ego, maar draait voor de gasten. Op de achtergrond of op een volle dansvloer, in combinatie met live muziek of als voorprogramma, wij weten voor elk evenement een passende DJ te vinden.

Marc-van-Laere-producties-muziek-dj (2).
BOSTON TEA PARTY

Een geslaagde muzikale avond gegarandeerd met de Boston Tea Party. Deze talentvolle band voorziet de avond van een combinatie van bekende hits en mash-ups. Met maar liefst 4 man ritmesectie,

3 blazers en 3 zangeressen zal de energie het podium afspatten. 

marc-van-laere-producties-muziek-band (1
ROEPT U JAN MAAR

Akoestisch, mobiel en dynamisch. Roept U Jan Maar is een spontane muzikale act. Ideaal voor een receptie of ontvangst. Met zang, contrabas en gitaar en cajon staan zij open voor elk verzoek!

marc-van-laere-producties-muziek-band (1
THE RICH AND FAMOUS

Een energiek zangduo in combinatie met geweldige muzikanten. The Rich and Famous bouwt tijdens jouw evenement aan een afwisselende show vol interactie en meezingers. 

marc-van-laere-producties-muziek-band (4
bottom of page