top of page
mvl-logo-.gif

LUCHTACROBATIEK


Onze luchtacrobatiek acts zorgen voor een spetterende belevenis. Marc van Laere producties werkt exclusief samen met Bencha Theater. De acts van Bencha Theater zijn ideaal tijdens bijvoorbeeld een diner, ter ondersteuning van muzikaal entertainment of als intermezzo. De acts van Marc van Laere Producties bestaan onder anderen uit tissues, trapeze shows, ring performances of balans-acts. De muziek en stijl worden op maat gemaakt.

Naast een visueel spektakel, staat voor ons bij Marc van Laere Producties ook veiligheid hoog in het vaandel. Zo werken wij met vaste rigging partners en weten wij zeker dat die een gedegen opleiding hebben gehad. Hierdoor kunnen we de veiligheid van onze artiesten waarborgen. En ervoor zorgen dat de spanning die de gasten ervaren bij het zien van deze bijzondere show altijd zal zorgen voor een prachtige beleving.  

Benieuwd hoe Marc van Laere producties ook jouw evenement kan versterken met luchtacrobatiek? Neem contact met ons op voor een gesprek aan de tekentafel. 

TISSUE ACT

Deze spectaculaire dans show in combinatie met rigging techniek, zorgt voor een adembenemend moment. De danser en de gepersonaliseerde projectie lijken één door de bijzondere choreografie. Deze bijzondere luchtacrobatiek live act is inzetbaar bij bijvoorbeeld aankondigingen, slotacts, openingsshows of als intermezzo.

luchtacrobatiek tissue act
SWAY POLE

Klaar voor een geweldige beleving vanaf grote hoogte? Deze danseressen op flexibele palen geven een onvergetelijke show vanaf hoog in de lucht. 

luchtacrobatiek sway pole
BLOCKS

Een spectaculaire en tedere acrobatische dans op en rond grote houten blokken. Deze show combineert uitdaging, vertrouwen, evenwicht en kracht met gracieuze bewegingen. De act Blocks kan opgebouwd worden van twee acrobaten tot een gehele cast, van een kort kippenvel moment naar een volledige dynamische show.

luchtacrobatiek Bencha Theater
LUCHTACROBATIEK OP MAAT

Kom langs bij onze tekentafel, dan kijken we graag samen hoe we een luchtacrobatiek show op maat kunnen maken voor jouw evenement. 

luchtacrobatiek show op maat
bottom of page