WINNAAR

INTERNE EVENTS

 

WAT WIJ DOEN

               In 20 jaar tijd is Marc van Laere Producties uitgegroeid tot een creatief evenementenbureau boordevol ervaring, inventieve ideeën, enthousiasme en kennis op het gebied van evenementenorganisatie. 

           Ben je op zoek naar ondersteuning bij het organiseren, het regelen van entertainment tijdens jouw event of naar een volledige concept creatie? Wij helpen jou een evenement te organiseren waar mensen het nog lang over zullen hebben.  

"Bevlogen medewerkers hebben met Marc de afgelopen 20 jaar meer dan 2.500 memorabele Events en Showproducties weggezet. Kanjers op het office zijn en waren Ageeth Cretier, Jessie Hagenaars, Marleen Krijgsman, Christel Ruijsink en Donya Kneefel."

STAAT VOOR: 
  • Onderscheidende evenementen en artiesten

  • Krachtige momenten

  • Styling en beleving

Na zijn pioniersjaren bij Arjan van Dijk begon Marc in 2000 Marc van Laere Producties. In 20 jaar tijd is het evenementenbureau doorgegroeid op het gebied van creatieve conceptcreaties, prikkelende live communicatie, uniek entertainment, bijzondere artiesten en allround beleving. 

Met deze ervaring behoort Marc van Laere Producties inmiddels tot de top van de evenementenbureau's van Nederland. 

 

"Marc heeft zijn leerschool gehad bij Arjan van Dijk; grondlegger van dit prachtige vak."

IS:
  • Winnaar van de Gouden Giraffe 2017 voor het beste interne bedrijfsevenement

"Marc bereikt dit door co-creatie met partners die grensverleggend denken en doen."

 

EVENTS

Wilt u dat                  de totale eventproductie van A tot Z ter hand neemt? Dat kan! Onze inbreng kan nét dat vleugje extra geven waardoor het evenement meer is dan een losse verzameling onderdelen. Een geheel; een totaalproductie.   

ARTISTS

             heeft een netwerk met een groot en veelzijdig palet aan artiesten en technische producenten. Het zijn deze bijzondere acts of spannende combinaties van grote en kleinere namen die een speciaal cachet geeft aan uw evenement. 

van Laere Producties

Stationsweg 29, 4205 AA Gorinchem
marc@marcvanlaere.nl 
+31 183 64 88 26 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon