LUCHTACROBATIEK


Onze luchtacrobatiek acts zorgen voor een spetterende belevenis. Deze acts zijn ideaal tijdens bijvoorbeeld een diner, als ondersteuning van muzikaal entertainment of als intermezzo. De acts van Marc van Laere Producties bestaan onder anderen uit tissues, trapeze shows, ring performances of balans-acts. De muziek en stijl worden op maat gemaakt. Naast een visueel spektakel, staat voo rons bij Marc van Laere Producties ook veiligheid hoog in het vaandel. Zo werken wij met vaste rigging partners en weten wij zeker dat die een gedegen opleiding hebben gehad. Hierdoor kunnen we de veiligheid van onze artiesten waarborgen. En ervoor zorgen dat de spanning die de gasten ervaren bij eht zien van deze bijzondere show altijd zal zorgen voor een prachtige beleving.  

TISSUE ACT

Deze spectaculaire dans show in combinatie met rigging techniek, zorgt voor een adembenemend moment. De danser en de gepersonaliseerde projectie lijken één door de bijzondere choreografie. Deze bijzondere live act is inzetbaar bij bijvoorbeeld aankondigingen, slotacts, openingsshows of als intermezzo.

SWAY POLE

Klaar voor een geweldige beleving vanaf grote hoogte? Deze danseressen op flexibele palen geven een onvergetelijke show vanaf hoog in de lucht. 

RING ACT

Boek een originele visuele dansshow voor jouw bedrijfsopening. Via het gebruik van Led Poi kan een boodschap worden gecommuniceerd binnen de dans. Ook is het mogelijk om het bedrijfslogo hierin te verwerken. Een bijzondere visuele show, waar het publiek haar ogen uit zal kijken. 

LUCHT ACROBATIEK OP MAAT

Kom langs bij onze tekentafel, dan kijken we graag samen hoe we een luchtshow op maat kunnen maken voor jouw evenement. 

van Laere Producties

Stationsweg 29, 4205 AA Gorinchem
marc@marcvanlaere.nl 
+31 183 64 88 26 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon