top of page
mvl-logo-.gif

DINERCONCEPTEN


Met entertainment tijdens het diner, wordt het diner meer dan een culinair feestje. Zo verzorgen wij van Marc van Laere producties diverse achtergrondacts, maar ook optredens tussen de gangen door kunnen een aanvulling verzorgen op het diner.

 

Wij hebben een diversiteit aan entertainment tijdens het diner om de gasten een geslaagde ervaring te bieden. We gaan dan ook graag met je in gesprek om samen het entertainment voor het dinerconcept voor jouw gelegenheid te bepalen. 

Benieuwd hoe Marc van Laere producties ook jouw evenement kan versterken met een dinerconcept? Neem contact met ons op voor een gesprek aan de tekentafel. 

PAZJANKA ORCHESTRA

Wervelende wereldmuziek, recht uit het hart. Met een repertoire van Franse chansons naar Hollandstalig en weer terug naar de Ierse ballads, zorgt deze muzikale verrassing voor uniek entertainment tijdens het diner. 

entertainment tijden diner artiesten
ACROBATIEK

Acrobatiek en dans in een vloeiende beweging. Met totale lichaamscontrole en een grenzeloos vertrouwen in elkaar verzrogen deze acrobaten een adembenemende diner act. 

entertainment tijdens diner acrobatiek
ENTERTAINMENT & CATERING

Door de catering deel uit te laten maken van het entertainment, ontstaat er een verrassend dinerconcept. Een ware beleving van begin tot eind!

entertainment tijdens diner en catering
MAITRE

Een gevatte, charmante gastheer of gastvrouw in stijl van het evenement, verzorgt de rode draad tijdens het diner. 

entertainment tijdens diner presentatie
COMPLEET PROGRAMMA

Marc van Laere producties kan een compleet programma tijdens en rondom het diner verzorgen. We kijken graag samen naar een totaal concept dat de sfeer van de avond onvergetelijk zal maken.

entertainment tijdens diner compleet programma
ANGELS & BIKERHORSES

Een waanzinnig stoere en originele act met ruige bikerangels en paarden. Voor elk evenement of diner dat wel wat brutaliteit kan gebruiken!

entertainment tijdens diner circus
bottom of page