top of page
mvl-logo-.gif

BUITENSPEKTAKEL


Wij van Marc van Laere producties worden altijd enthousiast van buitentheater. We toveren een brug, grasveld of parkeerterrein om tot een modern circus. We maken van een natuurlijke omgeving een levend schouwspel, vol verrassingen. 

Benieuwd hoe Marc van Laere producties ook jouw evenement kan versterken met een buitenspektakel? Neem contact met ons op voor een gesprek aan de tekentafel. 

TRAMPOLINE ON FIRE

Een spectaculaire trampoline show inclusief trampoline-wall, acrobatiek, humor, adrenaline en vooral heel veel vuur! 

marc-van-laere-producties-wit.jpg
BIG BIRD

Een gigantische vogel vliegt over het publiek. Met onaardse vogels en een snavel groter dan een mens verzorgt deze big bird een buitenspektakel boven je hoofd. 

big bird.png
LES CHEVAUX

Een feeërieke show waarbij vier acteurs langzaam transformeren naar indrukwekkende, witte paarden van wel 3,5 meter hoog. Ze galopperen, dansen en hinniken tussen het publiek en nemen de gasten mee in een poëtische en dromerige parade. 

buitenspektakel les chevaux
DE HEMELSE FIETSEN

Bij het invallen van de duisternis ontstaat een prachtig schouwspel van dansende engelen en een muzikant. Zij balanceren tussen hemel en aarde in een combinatie van filmische beelden, zang en dans. 

buitenspektakel hemelse fietsen
BALANCE

Balancerend en snel draaiend hangen deze acrobaten hoog in een kraan. Een snelle en spectaculaire act, perfect voor de opening van een nieuw gebouw of als finale show van een buitenspektakel. 

buitenspektakel balance
ENGELEN

Ver boven het publiek zwierend, dansen deze engelen door de lucht. Een magisch buitenspektakel vol sierlijkheid!

Engel close up.jpg
Trampoline on Fire

Trampoline on Fire

Video afspelen
bottom of page