top of page
mvl-logo-.gif

ARTIEST BOEKEN


Bij Marc van Laere producties kun je alle nationale en internationale artiesten boeken om jouw feest compleet te maken. Wij adviseren je dan ook graag welke artiest het beste bij jouw evenement past. Zo bekijken aan de hand van jouw budget of een artiest met tape of met showband passender is. Ook kunnen wij de techniek en special effects rondom de show verzorgen.

Zo hebben wij van Marc van Laere producties een warme band met onderstaande artiesten.

 

Benieuwd hoe Marc van Laere producties ook jouw evenement kan versterken met een bekende artiest? Neem contact met ons op voor een gesprek aan de tekentafel. 

GLENNIS GRACE

Boek Glennis Grace als artiest voor jouw evenement bij Marc van Laere producties. Met haar geweldige, krachtige stem zal Glennis een kippenvel optreden verzorgen, dat jouw feest compleet maakt. 

artiest-boeken-glennis-grace.png
SNOLLEBOLLEKES

Boek Snollebollekes als gangmaker op jouw evenement! Snollebollekes maakt van elk event een waanzinnig feest.

artiest boeken snollebollekes
DJ LA FUENTE

Boek de dynamische DJ La Fuente voor jouw evenement bij Marc van Laere producties. La Fuente staat garant voor feel good vibes op de dansvloer of als warming up tijdens jouw evenement. 

artiest boeken la fuente
SAMANTHA STEENWIJK

Deze spontane zangeres is bekend van onder anderen The Voice of Holland en Bloed, Zweet & Tranen, maar ook staat zij voor volle zalen bij Holland Zingt Hazes en in de Ziggo Dome. De Nederlandse artieste zingt zowel covers als eigen materiaal.

artiest boeken samantha steenwijk
ALI B

Boek Ali B als artiest en entertainer voor jouw event bij Marc van Laere producties. Met zijn ongekende energie en enthousiasme is Ali B een bijzondere artiest op jouw evenement. 

artiest boeken ali b
DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND BAND

Deze show band van Marcel Fisser is met name bekend als begeleidingsband van het populaire programma De Beste Zangers van Nederland. Zij ondersteunen artiesten en verzorgen zelf opzwepende medleys tussen de artiesten door. Je kunt hen dus losstaand of in combinatie met andere artiesten boeken. 

artiest boeken beste zangers band
VICTOR MIDS

Deze illusionist, bekend van het programma Mindf*ck, kun je boeken als entertainment op jouw evenement. Met zijn neuromagic show zal hij het publiek niet alleen verbluffen maar ook tipje van de sluier oplichten en de gasten uitleggen hoe zijn trucs in elkaar steken. 

artiest boeken victor mids
CANDY DULFER

Wil jij saxofoniste Candy Dulfer boeken voor jouw evenement? Deze getalenteerde muzikante treedt zowel solo op als in combinatie met een band, andere DJ's of zangers/zangeressen.

artiest boeken candy dulfer
bottom of page